Якщо у ваших планах відпустка на період з квітня по червень, то зараз саме час вибрати дешеві квитки, адже лукостер Ryanair проводить шалений розпродаж.

Ірландський авіакомпанія пропонує дешеві авіаквитки за ціною від 5 євро на низку Європейських напрямків з Києва та Львова.

Ryanair
Ryanair

Варто зазначити, що найдешевше обійдуться квитки на рейс з Києва до Бидгоща. Заплативши 10 євро можна полетіти з Києва до Познаня та Варшави, а вже за 13 євро вдасться відвідати Братиславу, Краків і Вроцлав. Якщо вам захотілося відвідати Відень, Стокгольм, Вільнюс і Гданськ, то за квитки на ці напрямки доведеться заплатити 15 євро.

Щодо Львова, то звідти недорого обійдуться квитки у такі європейські країни, як Німеччина, Польща та Великобританія.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ryanair
Ryanair

Нагадаємо, що антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів. Вся справа в тому, що у вартість квитків не був включений тариф з приводу вартості багажу. Орган зобов'язав їх виплатити штраф.

Антимонопольний комітет визнав, що правила з приводу провозу багажу, які ввели минулої осені, є неправильною практикою, і що вони вводять в оману людей щодо вартості квитка.

Ryanair
Ryanair

Тоді компанія заявила, що пасажири, які не придбали послугу "пріоритетна посадка", можуть взяти на борт лише предмет невеликих розмірів до 40×30×20 див.

"Додаткова оплата невід'ємних елементів повітряного транспорту, таких як ручна поклажа, дає хибне уявлення про реальну ціну на квиток і вводить в оману споживача", – кажуть в антимонопольному комітеті.

Ryanair
Ryanair

До того ж, регулятор вважає, що перевезення ручної поклажі "повиненне бути вирішене без додаткових витрат".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кличко наздогнала кара за підвищення проїзду: кияни тримають кулаки, важливий прецедент

Також "Знай.ua" писав про те, що Пасажирка рейсу Київ-Берлін жорстоко знущалася над співробітницею аеропорту: "Ти що, конченна?"