Настоятель Свято-Троїцького духовного центру Анатолій Зінкевич разом зі своїми колегами виконав повстанську пісню. Дане відео потрапило на простори соціальної мережі Фейсбук. Варто відзначити, що Анатолій Зінкевич був досить талановитим і гарно заспівав.

Проте доля розпорядилася по-своєму. Так, 13 лютого цього року його серце перестало битися. Відомо, що Анатолій дуже довго хворів і помер, коли йому було шістдесят шість років.

До речі, два роки тому в Київській області, якщо точніше в Броварах, помер двадцяти шести річний протоієрей Іоанн. Відомо, що протоієрей відпочивав у сауні, де і помер. За даними слідства, з ним були ще двоє дівчат. У зв'язку з тим, що трапилося, вони втекли з місця інциденту. Відомо, що причиною смерті став тромб, який відірвався.

Нагадаємо, учасниця реаліті-шоу "Дім-2", де люди шукали свою любов, зникла. Невідомий чоловік повідомив, що вона мертва. Але подруга жінки не повірила, і вирішила знайти дівчину всіма можливими способами і звернулася за допомогою в соціальну мережу Instagram. Повідомляється, що зникла дівчина таки знайшлася, але що стало причиною такого інциденту?

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, шестимісячна дівчинка з Тернополя загинула. Таку заяву зробили в Міністерстві охорони здоров'я. У Міністерстві заявляють, що причиною смерті були не вакцини, які робили дитині і це довела експертиза. Тому забороняти певні щеплення не варто. Тим не менш важливо знати, що ж стало причиною смерті дівчинки.

Знай.uа писав, вчені розповіли, як передбачити смерть. Перше на що потрібно звернути увагу - це темп ходьби. Якщо ви ходите швидким кроком, то значить, що ваше здоров'я на хорошому рівні. Якщо ж ви уповільнює крок, то це говорить про те, що ваші біологічні годинники біжать, а не йдуть.