Швидкість ходьби людини може вказати на ризик передчасної смерті. Про це заявили вчені з Університету Південної Каліфорнії. Вони з'ясували, що чим швидше темп ходьби у людини, тим краще його здоров'я, передає MedicalXpress.

"Дійсно ймовірність швидкої смерті можна визначити по тому, на скільки швидко йде людина"- заявила один з авторів роботи Христина Дієлі-Конрайт.

За словами вчених, цей показник дозволяє судити про стан нервової системи і розвиток серцево-судинних захворювань. При цьому дослідники підкреслили, що повільна хода не говорить про ризик швидкої смерті, вона вказує на приблизний біологічний вік людини: якщо хода людини сповільнюється, це вказує на появу проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що буквально нещодавно вчені з Університету Південної Австралії та Ексетерського університету (Великобританія) використовували генетичний аналіз і довели, що надмірна вага має вплив на психологічний стан, а також призводить до депресії.

Так, в ході дослідження використовувалася інформація Біобанку Великобританії — довгострокової програми, в якій беруть участь більше 500 тисяч громадян. Автори проаналізували клінічні дані 48 791 пацієнтів, що страждають від депресії, і 291 995 людей, які склали контрольну групу. Уточнимо, що всі учасники дослідження народилися в період між 1938 і 1971 роком.

Варто відзначити, що вчені сконцентрували свою увагу на аналізі перших 73 генів і визначили залежність між ІМТ і депресією. Згідно з результатами дослідження, зі збільшенням ІМТ на кожні 4,7 кг/м² шанси депресії підвищуються на 18 відсотків незалежно від статі і віку.

Нагадаємо, що корисні харчові жири в раціоні допомагають організму поглинати життєво поживні речовини.

Як повідомляв портал Знай.uа ранні пробудження оздоровлюють і роблять людей щасливішими.

Також портал Знай.uа писав, що любовні стосунки профілактично впливають на рівень кров'яного тиску, біль і алергічні реакції.