Нещодавно зникла учасниця телепроекту "Дом-2" Тамара Абішева.

Про це повідомила її подруга та екс-учасниця скандального проекту Надія Єрмакова. За її словами, Абішева пішла з дому, кілька днів не нікому не дзвонила. Від неї взагалі не надходило жодної інформації, передає replyua.net.

Її близькі та шанувальники припустили, що Тамара убита.

Надія Єрмакова виклала в соціальній мережі "Інстаграм" фотографію з текстом, на якій було прохання допомогти знайти її подругу Тамару. Світлиною жінка поділилася, бо невідомий чоловік повідомив про те, що Абішева мертва.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Родич цієї людини працює в службі впізнання. Він якраз і розповів про тіло Тамари. Але в своєму повідомленні Єрмакова попросила допомогти відшукати колишнього чоловіка Абішевої - Женю Нікітіна. У пари залилася дитина", - повідомляється.

Також Єрмакова розповіла, що намагається всіма силами відшукати свою подругу. Надія звернулася в спеціальну організацію, яка шукає зниклих людей.

Усе закінчилося добре. За кілька годин Єрмакова розповіла про вдалий розшук подруги. Тамара Абішева і справді зникла, але причину розкривати не стали. Найголовніше, що Тома залишилася живою і здоровою.

"Тамара Абішева прийшла на проект "Дом-2" у 2008-му році. Там вона не затрималася - пробула шістнадцять днів. Але випуски з її участю залучали глядачів, тому що шоу було запальним. Вона "будувала" любов з Андрієм Черкасовим. До речі, знайомі Тамара і Андрій були ще до приходу на "Дом-2", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, компанія BlaBlaCar дізналася про те, що клієнтка їхнього сервісу Ірина Ахматова пропала, вже вранці 26 грудня через ЗМІ. У компанії перевірили дані і підтвердили, що вона дійсно 23 грудня здійснювала поїздку по маршруту Москва – Тула.

Після зникнення жінки російські ЗМІ писали, що чоловіку Ахматової дзвонили невідомі. Вони вимагали зустріч і викуп в розмірі 100000 рублів в обмін на жінку. За словами шахраїв, вона знаходиться у них під дією наркотичних речовин. Чоловік Ірини Ахматової передав номер того, хто дзвонили, співробітникам поліції. Останні перевірили номер і підтвердили, що він належить шахраям. Тіло жінки на той момент так і не було знайдено.

Як повідомляв портал Знай.ua, п’яний поліцейський на “євробляхах” на смерть збив дівчину.

Також Знай.ua писав, в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями.