На Закарпатті чоловік по-звірячому знущався над беззахисними собаками. Повідомляється, що від рук шкуродера постраждали чотири собаки. Дві з них загинули.

Відомо, що хазяїном собак був іноземець. Саме він і кинув їх напризволяще. Виявляється, що п'ять днів тварини були надані самі собі. Сусіди викликали волонтерів для того, аби ті врятували друзів наших менших. За інформацією, тільки двоє собак вижили - мама і її донька.

Коли приїхали волонтери, то вони були шоковані тим, що відбувається. Мама з донькою доїдали трупи своїх померлих родичів. Тоді було прийнято рішення негайно забрати тварин. Дівчинку відправили на перетримку. Сім'я, в яку вона потрапила, виходжує її. А маму забрали до притулку, де також надають спеціалізовану допомогу і годують її.

Зараз маламути одужують. До речі, вони ніжні та ласкаві. Також повідомляється, що мама була вагітна, коли її привезли в притулок. Але, на жаль, цуценята народилися мертвими.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Волонтери зазначають, що ні за що не повернуть собак колишньому власнику. Більше того, вони зроблять все можливе для того, щоб його покарали.

Відомо, в Україні діє закон, який передбачає під собою не тільки штраф за знущання над тваринами, але ще й позбавлення волі до двох років.

Звичайно, в першу чергу, вилучають тварин у власника. Потім йде процес розглядів, показання свідків, експертизи і так далі. Зрештою, суд повинен обрати покарання для шкуродера - це штраф або позбавлення волі поки невідомо.

Нагадаємо, у Львові чоловік прив'язав собаку до машини і поїхав.

Як раніше повідомляв Знай.uа, шкуродер згорнув маленькому кошеняті шию на очах у дітей. Свідки інциденту вжахнулися від такого вчинку жителя Росії.

Знай.uа писав, дніпровський шкуродер знущався над тваринами. На дитячому майданчику відрізав їм лапки одну за одною. В результаті кіт загинув і залишився лежати на землі з відтятими лапами.