На Закарпатті чоловік по-звірячому знущався над беззахисними собаками. Повідомляється, що від рук шкуродера постраждали чотири собаки. Дві з них загинули.

Відомо, що хазяїном собак був іноземець. Саме він і кинув їх напризволяще. Виявляється, що п'ять днів тварини були надані самі собі. Сусіди викликали волонтерів для того, аби ті врятували друзів наших менших. За інформацією, тільки двоє собак вижили - мама і її донька.

Коли приїхали волонтери, то вони були шоковані тим, що відбувається. Мама з донькою доїдали трупи своїх померлих родичів. Тоді було прийнято рішення негайно забрати тварин. Дівчинку відправили на перетримку. Сім'я, в яку вона потрапила, виходжує її. А маму забрали до притулку, де також надають спеціалізовану допомогу і годують її.

Зараз маламути одужують. До речі, вони ніжні та ласкаві. Також повідомляється, що мама була вагітна, коли її привезли в притулок. Але, на жаль, цуценята народилися мертвими.

Популярні новини зараз
Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Волонтери зазначають, що ні за що не повернуть собак колишньому власнику. Більше того, вони зроблять все можливе для того, щоб його покарали.

Відомо, в Україні діє закон, який передбачає під собою не тільки штраф за знущання над тваринами, але ще й позбавлення волі до двох років.

Звичайно, в першу чергу, вилучають тварин у власника. Потім йде процес розглядів, показання свідків, експертизи і так далі. Зрештою, суд повинен обрати покарання для шкуродера - це штраф або позбавлення волі поки невідомо.

Нагадаємо, у Львові чоловік прив'язав собаку до машини і поїхав.

Як раніше повідомляв Знай.uа, шкуродер згорнув маленькому кошеняті шию на очах у дітей. Свідки інциденту вжахнулися від такого вчинку жителя Росії.

Знай.uа писав, дніпровський шкуродер знущався над тваринами. На дитячому майданчику відрізав їм лапки одну за одною. В результаті кіт загинув і залишився лежати на землі з відтятими лапами.