Українські військові часто балують жителів нашої країни ефектними фото і відео, на яких вони женуть геть з тимчасово окупованого Донбасу путінських бойовиків, а також знищують прицільним вогнем їх позиції. Дивно, що багато терористів досі не зрозуміли, в якому безнадійному становищі вони знаходяться і роблять спроби давати відсіч воїнам ВСУ, облаштовують вогневі позиції, про що згодом сильно шкодують.

Знищення позиції бойовиків

Те ж трапилося і з ще одним зміцненням бойовиків, яке потрапило в поле зору української армії. Бійці передового підрозділу української армії з 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького з гранатомета стерли з лиця землі бойову позицію "ДНР", яку рознесло на дрібні шматочки потужним вибухом.

Про це стало відомо з повідомлень в соціальних мережах, на яких також опубліковані дані бійців і фотографії сильного вибуху. Подробиці захоплюючої події розповіли самі солдати сил ОНС в соцмережі на сторінці механізованої бригади.

Знищення позиції бойовиків

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Бойову позицію окупантів українські військові охрестили "Прищ", а також зазначили, що вона довгий час доставляла незручності частими обстрілами. Бійці ВСУ підібрали момент і завдали влучний постріл, від якого вогнева точка буквально злетіла на повітря. Відзначається, що вдалий постріл здійснив кращий гранатометник сухопутних військ із зазначеного підрозділу. Бійці зробили кілька знімків знищеної позиції з розкиданими колодами, які виклали в мережу, а також пообіцяли незабаром показати і відео.

Знищення позиції бойовиків

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний український продюсер Сергій Перман розповів, що Петро Порошенко не виконав своїх обіцянок перед Ані Лорак і Романом Віктюком, а також пояснив, чому вірить у кандидатуру Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно жителів Донецька стривожили вибухи, в результаті чого стурбовані люди припустили можливе відновлення боїв.

Також "Знай.uа" писав, що влітку поточного року банки почнуть відкривати клієнтам нові рахунки в стандарті IBAN, а існуючі номери банківських рахунків будуть змінювати у відповідності з вимогами даного стандарту.