Відомий український шоумен і комік Сергій Притула розповів дивовижну історію про жителя міста Коломия, який пожертвував українській армії величезну кількість грошей. Відповідна публікація з'явилася на офіційній сторінці в Facebook Сергія.

"Пише мені в особисті повідомлення хлопець, мовляв, так і так, хочу дати грошей на армію. Відписую щось типу "чувак — ти красава, кинь на карту". Він пише, що сума велика, стрьомно через банк, треба при особистій зустрічі. А я на той момент мав вже неодноразово практику, коли люди мене кликали на особисту зустріч, я гнав кудись, витрачав на туди/сюди годину часу, ще півгодини на каву з тим, хто запрошував, обов'язково селфі і отримував 1000 гривень", - почав розповідь Притула.

Лютий закінчується. Коротко відзвітую по освоєних коштах на корисні «прибамбаси» для наших захисників. За винятком пари...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 28 februari 2019

За його словами, на той момент він відмовився від зустрічі через брак часу, але через якийсь час приїхав по роботі в Коломию. Сергій зустрівся з хлопцем, і той передав йому на потреби армії 40 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Хлопець витягнув з сумки квартиру і віддав на армію. Останній раз таку суму мені давали десь у часи Дебальцевого. Навіть під час Авдіївки, коли люди дали дуже багато грошей, ніхто не робив такого величезного одноразового внеску. І відразу стало соромно за свою поведінку", — продовжив Притула.

Молодий меценат при цьому навіть не захотів називати свого імені, і представився просто "Миколи з Коломиї". Варто зазначити, що Сергій на своїй сторінці в Facebook показав, на що саме пішли гроші. Він опублікував фото покупок для армії: снайперський приціл Bushnell за 1900$, снайперський приціл Steiner (2100 $). Крім того, Микола допоміг придбати вісім тепловізорів Пульсар.

"Люди, давайте не будемо думати, що Микола дав купу грошей і ми зараз купимо стільки всього для бійців, що завтра прийдемо в Ростов. Ми й далі продовжуємо збирати на оптику, БПЛА і снайперські комплекси", — закінчив розповідь Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула

Нагадаємо, Притула згадав подвиг Небесної Сотні.

Раніше Знай.uа повідомляв, емоційний пост Притули зачепив користувачів мережі.

Також Знай.uа писав, Притула підвів підсумки Євробачення 2019.