Сьогодні в Україні відзначають День письменника. У зв'язку з цим, романтик Роман Бойчук, а за сумісництвом зірка програми "Хата на тата", присвятив своїй дружині пісню.

В цій пісні Роман зізнається, що немає життя без дружини. "Ти моє все! Знай це і пам'ятай!", - йдеться у пісні. Також Роман співає дружині, що він її герой.

В одній з програм подружжя зізналося, що вже дуже давно пишуть. Тим не менше це відбувалося ще до того, як вони познайомилися. До речі, сім'я у них дуже творча. Також Роман зізнається, що вірші їх зблизили. У кожного з них було своє слово, а потім вони об'єдналися.

Сім'я Бойчук зізнається, що творчість - це їх все. Вони відпочивають в той момент, коли творять. "Якщо в голову прийшла якась думка, значить потрібно сісти і записати її", - зізнається дружина Романа.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, романс у виконанні Романа увійшов у топ-7 найкрасивіших пісень про кохання.

Нагадаємо, відомий український гурт відродив романс, який вкрали окупанти. Варто відзначити, що український романс "В саду осіннім айстри білі" був популярний в Україні до 60-х років XX ст. Він був опублікований в збірнику "Українські народні романси" з передмовою і примітками Леопольда Ященка.

Як раніше повідомляв Знай.uа, український телеканал СТБ оштрафували на кілька мільйонів за програми, які згубно впливають на незміцнілу дитячу психіку. Український телеканал СТБ покарали за анонс шоу "МастерШеф", де одна з його учасниць показала непристойний жест, і анонс програми "Один за всіх", присвячений насильству над підлітком.

Знай.uа писав, відомий виконавець Джастін Тімберлейк присвятив пісню ЛГБТ-спільноті з мультика. Композиція Can’t Stop The Feeling, яку виконавець написав спеціально для анімаційного фільму "Тролі", стала "Піснею року" і саме цей трек він присвятив ЛГБТ-спільноті.