Про це повідомляє "atn.ua".

Суддя, Денис Цвірюк: "Окрім синця у ділянці правого-лівого плечового суглобу - садна на слизовій оболонці лівої щоки та крововиливи на слизовій оболонці верхньої та нижньої губи, які утворилися у рядків за три доби до проведення первинного огляду 16 березня 2018 року. Тобто, можливо, що у рядків вказаний у постанові".

Суддя Дзержинсокго суду Денис Цвірюк зачитав частину висновку судмедекспертизи неповнолітньої дівчинки з гострою формою ДЦП – Валерії Санд. За версією прокуратури, Валерії колишня няня Світлана Савченко завдала більше п'ятдесяти ударів по різним частинам тіла долонею, а іноді і більш важкими предметами.

Спочатку прокуратура кваліфікувала дії Світлани як нанесення легких тілесних ушкоджень, в суд справу передали на зовсім іншій, набагато важчій, статті. Тепер дії няні розцінюють як тортури. Їй загрожує позбавлення волі строком до п'яти років.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Але захисник Світлани, кожне з доказів проти няні вважає незаконним або неприпустимим.

А ось представник потерпілої Иммилейла Адбуллаева-Мартиросян, стверджує, що за весь час розгляду справи вона навіть не намагалася зв'язатися з родиною Санд, щоб попросити пробачення. Тому мати дівчинки Лариса Санд хоче максимального і законного покарання для горе-няні.

Адвокат Світлани, Сергій Строгов, стверджує, що деякі докази складені без дотримання певних норм. Він говорить:

"Савченко не викликалась до органу пробації. Не була проведена з нею бесіда, ніякої інформації про неї не збиралося, окрім того, що представник органу ознайомився з матеріалами справи, шляхом їх фотографування. Тому я прошу визнати цей доказ недопустимим".

Крім основних доказів на судячи була переглянута частина файлів з видеорегістраторів, яка мама дівчинки –Лариса, встановила у своїй квартирі.

Предстаивтель потерпілої каже, що захисник Савченко заперечує зафіксовані камерою удари.

Нагадаємо, що Голова боліла: няня, избившая дитини з ДЦП, розлютила українців цинічністю.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Неадекват жорстоко побив дитину з інвалідністю.

Побила і виставила роздягненого на мороз: нелюдська жорстокість шокувала українців, копи розшукують недомать.