В окупованому Криму комуністи провели мітинг пам'яті диктатора Йосипа Сталіна. Учасники заходу з червоними прапорами та великим портретом Сталіна поклали квіти до Вічного вогню у Севастополі.

Про це пише видання "Крим. Реалії".

Комуністи влаштували мітинг на честь річниці смерті диктатора. Перед присутніми виступив керівник севастопольських комуністів Василь Пархоменко. Він зазначив, що зараз багато сперечаються про значення Сталіна. Пархоменко розповів, що під час Другої світової війни Сталін відмовився обмінювати свого сина, який потрапив у полон, на німецького генерала. На думку Пархоменка, це приклад "високого патріотизму і моральності". Комуніст додав, що "Путін і його команда не здатні на таке".

Усім присутнім активістам вручили пам'ятні медалі на честь 140-річчя Сталіна, які виготовили в Москві на замовлення комуністів. При врученні нагороджені відповідали привітанням "Служу Радянському Союзу".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Поліції на мітингу не було. Однак велась фото- і відеофіксація співробітниками російських спецслужб.

Варто зазначити, що після анексії Криму на півострів стали приїжджати в основному туристи з Росії, які вимагають максимум комфорту, не бажаючи при цьому за нього платити.

"Не можна сказати, що туристів взагалі немає. Вони є, але приїжджають в основному російські жлоби і злидні. Вони за персик вдавляться. При цьому хочуть отримати повний "фарш" за копійки. Жодного разу в житті не бачили кондиціонера, не знають, як він включається, але він повинен бути. Кажуть, в Ялті, Алушті, Алупці ситуація трохи краща, у нас, в Феодосії, ось так", – поділився він.

Нагадаємо, окупанти знищили туристів в Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали "долю" популярного кримського курорту.

Також Знай.ua писав, окупанти поставили Крим на межу катастрофи.