Мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв виплатити 200 тисяч грн тим, хто зламає руку вандалам, які рекламують наркотики, зазначивши, що краще, якщо зламають дві руки.

У Дніпрі в ніч на 6 березня невідомі зловмисники "прикрасили" всю центральну частину міста рекламою наркотиків. Такий вандалізм вкрай розлютив міського голову Бориса Філатова

Мер Дніпра пообіцяв виплатити від 100 до 200 тисяч гривень з мерського фонду за інформацію про наркоторговців. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі наркоторговці описали своєю "рекламою" всю центральну частину міста. Включаючи пам'ятник Олександру Полю. Першому почесному громадянину Катеринослава", - написав мер.

Філатов попередив "рекламістів", що його "залізне терпіння лопнуло".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Для початку оголошується премія будь-кому, хто дасть достовірну інформацію, що дозволяє затримати цього покидька. 100 000 гривень за його ім'я", - пообіцяв Борис Філатов.

Однак на цьому мер Дніпра не зупинився. Він забажав "крові" і пообіцяв подвоїти нагороду, якщо при затриманні зловмисників їм переламають руки.

"Якщо при впізнанні і затриманні у нього виявиться зламана рука (краще обидві), тоді виплачую 200 000. З мерського фонду", - заявив Філатов.

"За кожного наступного спійманого - сума винагороди буде затверджена на найближчій сесії міськради" - уклав Філатов.

Нагадаємо, київські вандали понівечили знаменитий мурал.

Вандали залили чорною фарбою частину масштабного муралу "Селфі або гіпноз". Знамените графіті на Харківському масиві виконав художник Віталій Гидеван.

Як повідомляв портал Знай.ua у київському метро вандали порізали ножем портрети Тараса Шевченка. Інцидент стався на очах у здивованих пасажирів і навіть потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, на Житомирщині вандали зруйнували каплицю – староданю святиню.