У Харкові оплакують відомого журналіста Миколу Криволапова, який помер через важку хворобу.

Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради.

Рідні повідомили, що смерт журналіста наступила внаслідок важкого інсульту.

В 90-ті роки Микола Криволапов працював на харківському телебаченні. Свою кар'єру він починав на телеканалі Simon, пізніше очолював низку журналістських проектів.

Останнім часом Криволапов стежив за ходом справи про смертельне ДТП на Сумській. Микола був автором новинного блогу "Харків SOS" і з місця події висвітлював події в Харкові.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кілька днів чоловік провів у лікарні, лікарі боролись за його життя, однак серце Криволапова зупинилось 6 березня.

"Друзі, колеги, знайомі та просто не байдужі і не черстві люди! У нашій сім'ї сталася велика біда! У мого брата Миколи Криволапова стався сильний інсульт. Він прооперований і лежить в несвідомому стані на вентиляції легенів у четвертій "швидкій" міста Харкова", - написав рідний брат Криволапова Олександр 5 березня в Фейсбук.

"Сьогодні вночі Микола нас покинув. Спасибі всім, хто допомагав, підтримував і залишився не байдужий...Спочивай з миром…", - написала згодом родичка Миколи Жанна Волошина.

Нагадаємо, свят оплакує велику втрату. Фанати популярного серіалу 90-х "Район Беверлі Хіллз" не можуть повірити у смерть зірки, актора Люка Перрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, український архітектор, автор Монументу Слави у Львові Аполлон Огранович помер у день знесення його творіння.

Також Знай.ua писав про те, що англійський виконавець Кіт Флінт наклав на себе руки у минулі вихідні. Він тяжко переживав розрив з дружиною, японською моделлю, яка після розлучення поїхала до Японії.