Військовослужбовець, який служив за контрактом, вирішив підзаробити грошей, продавши казенне майно. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань у місті Мелітополі. Було встановлено, що 21-річний військовослужбовець виніс тепловізор через контрольно-пропускний пункт частини, розташованої в Мелітополі, а потім поштою переправив його покупцеві в Івано-Франківську область.

Таким чином, тепловізор вартістю 444 000 гривень солдат-контрактник продав за 75 000 гривень.Слідчі ДБР в Мелітополі повернули викрадений тепловізор військової частини. За результатами попереднього розслідування військовослужбовець обвинувачується у привласненні майна, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України).


У разі доведення провини йому загрожує покарання строком від 5 до 12 років. А ось тепер стало цікаво, скільки загрожує тим, хто замішаний у скандалі з Укроборонпромом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українці діляться своїми думками на цей рахунок: "Ну от буде кому руки відрубати", " Януковичу начебто 8-13 років хочуть засудити... Дуже рівносильно...", " А скільки всього так вивозитися? Служив коли все це починалося в 2014году, з частини бочками вивозили солярку і бенз, запчастини і тд. І вивозилося це від Командира частини до солдата"

Нагадаємо, що голова Укроборонпрому оригінально відмазався від скандального розкрадання.

Портал Знай.uа повідомляв, що журналісти опублікували третю серію розслідувань про Укроборонпром.

Також, Знай.uа повідомляв про поворот у корупціоному скандалі з Укроборонпромом: Гладковський пішов в атаку.