Головний фігурант справи про розкрадання державних коштів в оборонному комплексі Ігор Гладковський відреагував на журналістське розслідування

Син колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, який є головним фігурантом журналістського розслідування корупції в Укроборонпромі, пішов на крайні заходи. Ігор Гладковський подав до суду на журналіста Дениса Бігуса. Про це повідомляє Рoliteka, посилючись на оприлюднену інформацію на офіційному сайті "Судова влада".

Судовий позов офіційно був поданий у понеділок, 4 березня, в Подільський районний суд української столиці.

Зазначимо, що саме в цей день вийшла чергова частина журналістського розслідування, присвяченого корупції в українському оборонному комплексі.

У позові, поданому Ігорем Гладковським, сказано, що син колишнього заступника секретаря РНБО таким чином бажає "захистити свою честь, гідність і ділову репутацію".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, як з’ясували журналісти програми "Наші гроші", державний концерн "Укроборонпром" купував контрабандні російські запчастини через фірми-прокладки, на рахунках яких осідали мільйони гривень. Керував схемою, за даними розслідування, Ігор Гладковський, син заступника секратеря РНБО Олега Гладковського, який є давнім бізнес-партнером президента Петра Порошенка.

Нагадаємо,скандал з корупцією в українській оборонці продовжує обростати новими подробицями. Нещодавно з’явилася інформація, яка цікавить всіх: а хто "злив" журналістам компрометуючу переписку.

Свою версію щодо цього виклав один з фігурантів скандалу – бізнесмен, який співпрацював з НАБУ і колишній боєць батальйону "Донбас" Євген Шевченко. Він стверджує, що листування журналістам міг надати головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилася реакція Укроборонпрому на розслідування журналістів "Наші гроші"

Також Знай.ua писав, журналісти опублікували третю серію розслідування корупційного скандалу в оборонці.