26 лютого в Козині Київської області до будинку Ігоря Гладковського - сина першого замісника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського - завітали активісти "Національного корпусу". Вони обстріляли салютами та петардами будинок чоловіка.

Активісти намалювали "дорогу крові" - фарба, яку вони розлили перед ворітьми, загорілась. Вони вбачають у цьому символічний підтекст. Також активісти розбили шибки у будинку, але після цього прийшли правоохоронці. На сторінці активістів у Facebook говориться про те, що вони вимагають арештувати Ігоря Гладковського.

Зліва - Ігор Гладковський

Ігор Гладковський - син першого замсекретаря РНБО Олега Гладковського, разом із Андрієм Рогозою та Віталієм Жуковим причетні до фірм, які постачали для воєнної техніки контрабандні російські деталі, або деталі з українських військових частин у 2-4 рази дорожче, тобто по завищеним цінам. Це стало відомо в ході журналістського розслідування, яке провели Bihus.Info, які відомі програмою "Наші гроші".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Олег Гладковський

Син Олега Гладковського усе заперечує та виправдовується, нібито переписка була фейковою, а також вимагає спростування інформації.

Раніше ми писали, що стаття, яка зобов'язувала всіх державних службовців давати пояснення про джерела їх доходів і доходів членів їх сімей, визнана неконституційною.

Українцям показали повний список народних депутатів, які ще в 2017 році підписали подання, на підставі якого Конституційний суд визнав неконституційною і скасував статтю 368-2 КК, що передбачає покарання за незаконне збагачення.

Нагадаємо, що відомий шоумен, комік і кандидат в президенти Володимир Зеленський бурхливо відреагував на гучне розслідування журналістів Bihus.Info про схеми, які очолив син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Як повідомляв "Знай.ua", президент Петро Порошенко підтримав відсторонення Олега Гладковського від виконання ним обов'язків першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони на час проведення розслідування.

Також "Знай.ua" писав, що під носом окупантів вивісили красномовне послання: Росія - геть! Крим - наш дім!