У Дніпропетровській області співробітник правоохоронних органів покалічив собаку. Як було встановлено, на території Кривого Рогу правоохоронець наштрикнув на вила бродячого пса. Як повідомляють співробітники поліції Дніпропетровщини, за фактом події була призначена службова перевірка.

Зокрема, стало відомо, що 39-річний співробітник правоохоронних органів на території Довгинцівського району помітив біля свого будинку зграю бродячих собак. Поруч з ними перебувала дитина правоохоронця. В результаті співробітник правоохоронних органів взяв у руки вила, після чого наколов на них одну з бродячих собак. Після цього чоловік кинув собаку в багаття. Тим не менш, собаці вдалося відповзти від вогню, але далі пересуватися тварина вже не змогла. На сьогоднішній день подробиці події встановлюються.

Раніше ми писали, що на Закарпатті чоловік по-звірячому знущався над беззахисними собаками. Повідомляється, що від рук шкуродера постраждали чотири собаки. Дві з них загинули.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що хазяїном собак був іноземець. Саме він і кинув їх напризволяще. Виявляється, що п'ять днів тварини були надані самі собі. Сусіди викликали волонтерів для того, аби ті врятували друзів наших менших. За інформацією, тільки двоє собак вижили - мама і її донька.

Також ми повідомляли, що людська жорстокість не знає кордонів. Нерідко люди заподіюють біль саме тваринам, так як вони не можуть за себе постояти.

Мертвий кіт лежав на землі з відтятими лапами. Лапи були відрізані ніби під лінійку.

В Україні вже два роки діє закон про жорстоке поводження з тваринами. За порушення цього закону передбачається кримінальна або адміністративна відповідальність.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що львівський гицель жорстко розправився зі своїм псом.

"Знай.uа" повідомляв, що ведмідь помстився циркачам за жорстоке поводження.

Нагадаємо, що чоловік засік малолітніх гицелів.