Сьогодні, 8 березня, кожна жінка хоче бути найкрасивішою і бажаною. Знай.ua звернувся до відомої української відьмі Лані Яр, яка і розповіла кілька перевірених заговорів. За допомогою них жоден чоловік не зможе пройти повз вас.

Як то кажуть, хто ще крім відьми знає всі таємниці притягнення чоловіка. Отже, слово відьмі.

Лана Яр знає, як навесні розквітнути

Настає день, який багато хто вважає жіночим, оспівуючи жіночу красу, грацію, ніжність. Зовнішність жінки завжди привертає увагу, пробуджує вибух тестостерону в чоловіка, бажання завоювати. З самої давнини всі представниці прекрасної статі намагалися себе прикрасити, підкреслити свої достоїнства. Наші ж предки знали як можна за допомогою домашньої світлої магії стати ще кращою, звернути на себе увагу вподобаного чоловіка, запросити його до своїх воріт (від цього і пішло слово «приворот», яке в даний час використовується як опис черномагіческого придушення волі).

Сьогодні я хочу поділитися з вами обрядами і заговорами наших предків для краси і жіночої привабливості. Наші предки завжди зверталися до Вищих Сил за допомогою у всіх питаннях: побутових, любовних, тілесних і духовних. До жіночих Богинь, таким як Кострома, богиня закоханих, Лада - Богиня Мати, Дівія - богиня Місяця, Макошь, Богиня Долі відправляли свої бажання все дівчинки, дівчата, жінки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обряди

Розкриваю один з найпростіших обрядів на красу: варто придбати нове дзеркальце, кілька днів поспіль заглядати в нього посміхаючись і повторюючи «Як же я красива і мила, все в захваті від мене», на зворотному боці слід намалювати знак Богині Костроми. Через 5 днів дзеркальце носимо з собою і використовуємо перед важливою зустріччю, спілкуванням з людьми.

Так само Богиня закоханих допомагає знайти жіночу чарівність за допомогою гребеня. Варто пам'ятати, що у кожної жінки повинен бути свій особистий гребінь, який ніхто чужий не повинен бачити і тим більше торкатися до нього. Для наповнення силою чарівності і очищення від пережитих емоцій в старовину дівчата виходили до води, розпускали своє волосся і співали обережні пісні. У домашніх умовах слід нанести знак Богині Костроми на гребінь і розчісуючи волосся робити собі компліменти. Можна промовляти знаменитий заговор: «Рости коса до пояса, що не впустила ні волоса. Рости косонька до п'ят, все волоссячко в ряд».

До слова, першим способом відновлення пристрасті і любові в парі є щовечірнє розчісування волосся своєї жінки. Що стосується Богині Дівіі, в період зростаючого Місяця жінки можуть проводити обряди на розкриття своєї краси. Часто на ніч залишали ємність з водою під місячним світлом в серп, і такий місячної водою вмивалися, омивали своє тіло, звертаючись до Місяця зі своїми жіночими бажаннями.

В даний час досить популярним обрядом на красу є шепотіння на Новий Місяць: «Новий Місяць народжується, тіло моє красою наповнюється. Обличчя моє біле, шкіра ніжна, коса до пояса, уста солодкі як мед, а очі яскраві як зоря. Слово моє збувається, як Місяць з кожним днем ​​наповнюється. Як сказала, так і буде». До Ладі - Матінці зверталися за допомогою в пробудженні жіночності, в любовних справах. Для цього беруться особливі жіночі трави материнка, мати й мачуха, лаванда, календула, ромашка, товчуться в ступці з вироками: «Як Лада - Матушка своєю красою висвітлює всю Небесну Сваргу, так і я буду зіркою сяяти та красотою людей чарувати». Отриману чарівну траву можна додавати в воду для вмивання, в давнину ж її заварювали для лазні.

Макошь, богиня долі, допомагає жінкам получити кращу жіночу долю. Для цього жінки в кожну особливу п'ятницю (наступна 15 березня) вишивали символ цієї богині з вироками - проханнями змінити тяжкі моменти жіночої долі, зробити себе привабливою для всіх. Після вишивку носили з собою. В знак подяки носили дари (пряжу, вовняні нитки) до сосни або ялинки.

Так само в світлій слов'янської магії існують чарівні змови на красу: «Дай, Боже, в добрий час! Встану, благословясь, Піду, до Рідних Богів звернувшись З дверей-дверима, з воріт - воротами, Вийду в чисте поле, Подивлюся в подвосточну сторону: З подвосточной боку встає Ранкова зоря, викочує Сонечко. А і нехай я, красна дівиця (ім'я) Буду краше червоного сонечка, Белей світлого Місяця, рум'яні зорі ранкової, і Зорі Вечірньої усього світу Білого Всього світу Піднебесної! Як дивляться всі Родовичи чесні, На червоне сонечко, на Білий Світ, Так дивилися б усі добрі молодці на мене, Красну дівицю (ім'я) І шанували б мене, і підносили б мене в очах своїх. Чи не могли б все добрі молодці без мене ні жити, ні бути, ні гри заводити! Будьте мої слова міцні і міцні. Ключ, замок».

Даний заговор можна вимовляти вранці перед виходом у світ, представляючи себе ясним сонцем, можна записати на листочку і носити з собою. Всі ці обряди дуже прості у виконанні, і дуже дієві. Однак пам'ятайте, що краща жіноча краса - добре серце, чистий, ясний погляд і посмішка. Всі слов'янські Богині уособлювали не тільки приклад неземної краси, а й доброго ставлення до оточуючих, привітності, мудрості. У всьому важлива гармонія. Красива душа завжди буде відображатися в красі тіла.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.