Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський привітав українок з 8 березня.

Оригінальну листівку-привітання опублікував лікар у своєму Telegramm-каналі.

"Любові, здоров'я та дитячого сміху поруч з нежадібними і розуміючими чоловіками! Зі святом 8 Березня!", - написав Комаровський.

Також Комаровський побажав українкам багато любові та дитячого сміху.

"Отимізму та почуття гумору! Слухняних дітей, які не заважають спати по ночах! нежадібних, люблячих і, як наслідок, які не дають спати по ночах, чоловіків! Лікарів, які порадіють за ваше здоров'я, а не намагаються заробити на ваших хворобах та ваших помилках!, - додав лікар.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він привітав найстарших жінок України та найменших.

"Усім дівчаткам - люблячих одне одного батьків, які знаходять час для спілкування з цими самими дівчатками! Жінкам - адекватних чоловіків, з якими не страшно ставати мамами та бути мамами. "Бабусям - веселих та люблячих онуків (пару раз на місяць). А весь інший час - цікавих подорожей разом з дідусями", - додав лікар.

Також він побажав усім українцям мирного неба, щоб війна закінчилась, а нові не приходили на нашу землю.

Нагадаємо, українки приємно здивовані, команда Зеленського влаштувала для жінок справжнє свято.

Гуморист та телеведучий 8 березня задаровував жінок квітами просто на вулицях.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, студія Квартал 95 представила спеціальний номер до Міжнародного жіночого дня.

Раніше портал Знай.ua писав, що непереможний український боксер Олександр Усик оригінально привітав українок з 8 березня.

Дивіться: Квартад 95 та святковий випуск до 8 березня