За словами, журналістів, почалося все з того, що четверо відвідувачів цієї національної меншини почали чіплятися до продавця та охорони.

Після декількох зауважень з боку охорони, вони ще більше розсердилися та почали кидатися в їхню сторону образливими словами, погрозами та нецензурною лайкою. Після чого вони викликали на допомогу своїх товаришів.

Відео може містити нецензурну лексику.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До магазину під’їхало декілька автомобілів – всього близько 30-ти осіб, кожен з них був озброєний дубинками та іншою зброєю. У зв’язку з цим охоронці були змушені застосувати газовий балончик, і як повідомили журналісти видання, це ще більше розлютило ромів і ті почали бійку.

Охоронці застосували газовий балончик, бо побачили в ромів холодну зброю.

За даними видання, ті, у свою чергу, накинулися на них з палицями. На місце сутички приїхала поліція, більшість ромів встигли втекти, затримали тільки трьох.

Охоронці викликали поліцію і вже разом з ними оглянули автомобілі розбійників, де виявили чимало зброї. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини минулого вечора.

Як ми раніше писали, у мережі показали шокуюче відео, на якому пенсіонери буквально побилися за викинуті на смітник продукти із супермаркету, у яких минув термін дії.

Інцидент стався у Києві в районі Виноградар, передає Kyiv LIVE та публікує відповідне відео інциденту.

Нагадаємо, українці пенсійного віку, які проживають на тимчасово окупованих територіях Донбасу, лишилися без пенсій та мінімальних засобів існування.

Про це розповідають експерти, пишуть ЗМІ.

У повідомленні сказано, що зараз в Україні проживає понад 500 тисяч громадян, які є пенсіонерами і переселенцями. Ще близько 700 тисяч громадян України - пенсіонери, які залишилися на тимчасово непідконтрольних української влади територіях.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні насправді нараховується чимало позитивних законів, тільки біда в тому, що не всі із них виконуються.

Також Знай.ua писав про те, що в українських магазинах з кожним днем суми на цінниках повзуть догори і більшості українців не можуть собі дозволити навіть найнеобхідніших продуктів харчування.