Вже найближчим часом в Україні значно здорожчає м'ясо.

Про це повідомляє "Хвиля".

Варто відзначити, що українці вже помітили, що ціни дещо поповзли вгору та не збираються зупинятись на досягнутому рівні.

Відомо, що вже зараз середня вартість м'яса коливається від 70 до 200 гривень за один кілограм продукту, проте вже через місяць воно коштуватиме на 3% дорожче.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тут же експерт відзначив, що куряче м'ясо, як й інші види продукції буде лише зростати, адже в Україні існує лише одна фактична монополія на цю продукцію.

"Два місяці ціна було стабільної, а потім плюс 5%. З чим це пов'язано, ні з чим, за рахунок того що у нас є тільки один великий виробник", - говорить Дорошенко.

Більше того Дорошенко додав, що ціни на продукти не будуть зменшутись, а лише рости.

"Це плюс десь 2 гривні, іноді до 3 гривень на яловичину. Що стосується свинини, зростання буде трохи повільніше, але все одно плюс гривню щомісяця буде додавати", - прогнозує експерт.

Разом з тим варто відзначити, що Уляна Супрун забула про страшну епідемію кору в країні й вирішила зайнятися своєю улюбленою справою - роздавати поради українцям в мережі.

Так, Супрун заявила, що продукти харчування впливають на потрапляння препаратів у кров і зазначила, що саме грейпфрути і цитрусові змінюють біодоступність деяких лікарських засобів. За словами Супрун, речовини, що містяться в грейпфрутах, руйнують стероїдні гормони.

Коли приймаєте ліки важливо стежити за раціоном. По-перше, завжди треба збалансовано харчуватися, особливо, коли...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 23 januari 2019

"Ліки, які ми приймаємо всередину, тобто ковтаємо, повинні пройти довгий шлях крізь кишечник, ворітну вену і печінку, і вже звідти потрапити в системний кровотік. Деякі ліки цей шлях долають погано, тому що в клітинах кишечника і в печінці руйнують наші ферменти системи знешкодження. Тому в кров, з рештою, потрапляє 10-15% від спожитої дози. Це враховано виробниками, тому в кров потрапляє необхідна кількість ліків", - заявила Супрун.

Варто відзначити, що в Закарпатській, Одеській, Львівській областях та Києві зафіксували спалахи кору. Лікарі дали поради, як розпізнати хворобу і вберегтися від зараження. Кір - інфекційна хвороба, яка вражає дітей і дорослих, які не мають імунітету проти цього захворювання. Ця інфекція є однією з основних причин дитячої смертності у світі.

Нагадаємо, міністр-дієтолог заговорив про нові пенсії у березні.

Як повідомляв "Знай.ua", чи шкідливо розігрівати їжу в пластиковому контейнері.

Також "Знай.ua" писав, що головні продукти в Україні здорожчали на 500%.

В Україні стрімко зростає ціна на м'ясо та овочі