Прощена неділя 10 березня - це важливе християнське свято, в яке прийнято просити вибачення за неправильні вчинки та образи у інших людей. Дізнайся, як зробити це правильно.

Всі знають, що вибачатися часто буває дуже непросто. Для багатьох головною перешкодою стає саме гордість і невміння визнати свою неправоту, визнати помилки. Саме тому існує таке християнське свято, яке повинне навчити нас розкаянню та змиренню. У цей день ми повинні відпустити всі образи щоб розпочати Великий піст із чистим серцем.

  • Просіть пробачення щиро

Навряд чи людина зможе вас пробачити, якщо почує в голосі фальш і нещирість. Якщо ви не відчуваєте своєї провини і не покаялися, краще взагалі не вибачайтеся.

  • Просіть пробачення, відчуваючи свою відповідальність

Можна трохи полегшити свою долю і під час вибачень думати не про свою провину, а про відповідальність за власну поведінку і за її наслідки. Вимовляючи прохання про прощення, ви тим самим демонструєте свій жаль про допущену вами помилку в своїй поведінці.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

  • Ставити себе на місце ображеного

Не завжди правильно ставити себе на місце людини, яку ви образили, тому що так ви починаєте судити її по собі. Ми ніколи не знаємо, які саме слова можуть зачепити співрозмовника.

  • Не ставте умов

Не можна починати вибачення з "Пробач, але...", адже "але" перекреслює всі попередні слова і робить прохання про прощення схожим на спір.

  • Наберіться терпіння

Будьте готові до того, що людина вас не простить. Ваше прохання не означає, що в ту ж секунду ображена вами людина знову вас полюбить. Все залежить від глибини рани, яку ви завдали і характеру людини.

Нагадаємо, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий астролог розповів, якою буде погода на травневі свята.

Також Знай.ua писав, синоптики розповіли, якою буде погода у березні