Абітурієнт з Чернівців записав трек зі словами, в яких часто роблять неправильні наголоси, після чого запис надав допомогу у складанні тестів зовнішнього незалежного оцінювання багатьом підліткам.

Його пісня допомагає випускникам готуватися до здачі ЗНО і за нетривалий час відео отримало величезну популярність в мережі – за місяць в інтернеті його переглянули майже сто тисяч чоловік. Пісня складається з 198 слів зі складними наголосами та Ігор Гавреш написав її, коли готувався до тестів з української мови.

В першу чергу хлопець записав текст під біт і виклав його в соцмережу, щоб простіше було запам'ятати правильні наголоси.

Тести ЗНО

Автор граматичного твору розповів: "Я підходив до школи, в якій повинен був здавати ЗНО і здалеку чую звуки якісь знайомі, а це мій однокласник слухає це саме голосове повідомлення". В результаті ЗНО з української мови та літератури Ігор здав на 190 балів з 200 можливих.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Він згадує: "Було слово "довідник", яке у мене в третій сходинці, центнер, яке в передостанній сходинці, і ще два якихось". Примітно, що пісня допомогла і однокласникам молодої людини. Максим Чигирьов, однокласник Ігоря, похвалився: "Допомогло. ЗНО – 190 з української мови".

Хлопці розповіли, що після успішних випробувань вирішили зняти кліп: "Ну, ми придумували по суті на ходу майже, частина була придумана до цього, але завдяки нашому оператору Ігорю знялися більш-менш непогано".

Тести ЗНО

Наталія Стефанець, вчителька української мови та літератури чернівецького ліцею №1, заявила: "Вони мені просто такі дісталися, абсолютно нестандартні, з нестандартним батьківським набором".

В даний час Ігор Гавреш – студент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, майбутній кібернетик. Хлопець анонсував новий реп для ЗНО, але вже з фразеологізмами.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі Тернопільської області шоковані вчинком молодої студентки по імені Зоряна. Дівчина викинулася з вікна, але перед цим виклала у соцмережу загадковий пост.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Полтаві студент стоматологічного факультету помер загадковою смертю прямо під час гри у футбол. Прибулі на місце події медики не змогли нічого вдіяти і констатували смерть хлопця.

Також "Знай.uа" писав, що українських студентів "обрадували" черговим підвищенням вартості навчання. Все тому, що держава платить за бюджетників більше, ніж виплачують контрактники.