За кордоном заробітчанам, часом, доводиться переживати досить страшні моменти, і це ще велике везіння, якщо вдається пережити. Так, у польській столиці невідомі з особливою жорстокістю побили українця, який працює таксистом сервісу Über.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook журналіста Порталу українців Польщі PROstir.pl Євгенія Приходька.

Uber
Uber

За інформацією журналіста, вночі між таксистом-українцем і його пасажирами-поляками стався серйозний конфлікт. Поляки спочатку ображали українця і вимагали, щоб він їхав назад в Україну. Водія кілька разів вдарили в салоні автомобіля, а потім витягли на вулицю, де жорстоко побили.

Польська поліція

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

водій вже пройшов експертизу і зняв побої, зараз цю справу розглядає поліція. У польському Центрі моніторингу расистського та ксенофобського поведінки назвали цю подію - образою людей через їх походження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підліткова жорстокість і буйство гормонів іноді переходять всі межі дозволеного. Нещодавно стало відомо про страшний інцидент в українському місті Суми. 16-річний підліток жорстко поглумився в збоченій формі над 23-річною дівчиною, а потім побив нещасну, і все це відбулося в Міжнародний жіночий день - 8 березня. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби сумської поліції.

Варто нагадати, що в українській столиці невідомий підло напав на 16-річну школярку з Запоріжжя. Відомо, що дівчину госпіталізували у лікарню, де її виявили родичі. Про цей жахливий інцидент стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, які посилаються на інформацію поліцейських. Так, за словами копів, пригода сталася в ніч на 9 березня на вулиці Госпітальній у Києві.

Нагадаємо, у Дніпрі неадекват жорстоко побив дружину і кинувся з ножем на поліцейського: є жертви.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом побили і викрали дитину прямо з житлокомплексу: введений план "Перехоплення".

Знай.uа писав, напад на журналістів "Схем": названі імена агресивних чиновників, распустивших руки.

Дивіться відео по темі: