В окупованій Ялті жителі міста поклали квіти до пам'ятника українському поету і художнику Тарасу Шевченку в день його 205-річчя. Про це повідомляє Крим.Реалії.

На захід, який тривав близько півгодини, прийшли близько 40 осіб. Серед них були школярі, які вчать українську мову, а також їхні вчителі, місцеві поети і письменники.

Присутні читали вірші Шевченка українською мовою, грали українські пісні. У мережі акція викликала бурхливу реакцію серед коментаторів.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше ми писали, що російським окупантам наплювати на думку США по Криму. З боку так званого представника анексованого півострова при Путіні Георгія Мурадова прозвучала заява у відповідь на новий законопроект США. Мурадов заявив, що півострів не є окремою державою, а тому не вимагає ніякого визнання. І окупанти американського невизнання не врахують.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що члени комітету у закордонних справах Палати представників США одноголосно схвалила новий законопроект, що забороняє американському уряду визнавати окупований Крим російським.

Раніше ми писали, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росія перекидає в Крим військові сили і в наступні роки кількість російського контингенту на півострові може досягти 50 тисяч осіб. Про це стало відомо під час прес-конференції у четвер, 7 березня.

Клімкін заявив, що мілітаризація Криму досягла певної межі, але якщо вона буде відбуватися і далі, то в наступні роки там буде майже 50 тисяч російського персоналу.

Нагадаємо, Україна звільнена від окупації: Порошенко терміново звернувся до народу.

Також нагадаємо: Крим перетворився на пустелю. Він показав, на що Росія перетворила півострів.

Також раніше повідомлялося, що Гиркин терміново продає головну російську нагороду: "звільнення Криму від злиднів не врятувало.