У Києві невідомий жорстоко побив 60-річного ветерана АТО та його дружину.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що причиною бійки стала словесна перепалка між чоловіком та хлопцем. Ветеран АТО зробив молодику зауваженя через те, що останній грубо розмовляв з касиркою супермаркету.

Вже після цього він накинувся на ветерана та його дружину, завдавши їм велику кільіксть травм.

Поиск свидетелей 03.03.2019,около 23:00 возле Кишени(на МЕГА Сити),неизвестный молодой человек ,избил ветерана АТО.Мужчине,60 лет,он был со своей супругой ,которая так же получила травмы,пытаясь защитить своего мужа.Конфликт произошёл в супермаркете ,мужчина сделал замечание парню ,из-за того,что тот хамил кассиру и разговаривал с ней матом .Парень извинился ,через какое-то время вышел на улицу ,за тем кто сделал ему замечание и избил,сначала кастетом в голову ,а после избивал ногами .Огромная просьба ,всем кто владеет информацией о нападавшем ,сообщить. Вознаграждение гарантирую .@natalya_yangel 0661237733

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 7 maart 2019

"Конфлікт стався в супермаркеті, чоловік зробив зауваження хлопцеві через те, що той хамив касиру і розмовляв з нею матами. Хлопець вибачився і через якийсь час вийшов на вулицю за подружньою парою і почав бити. Спочатку вдарив кастетом в голову, а після бив ногами", – йдеться в повідомленні на сторінці спільноти.

Крім того варто відзначити, що бійка потрапила на одну з камер відеоспостереження. У мережі відразу ж попросили впізнати нападника, чи надати будь-яку інформацію про ньогоза винагороду.

Разом з тим варто відзначити, що у Чернівцях стався резонансний інцидент з участю ветерана АТО. Як з'ясувалось, водій маршрутного таксі накинувся на пільговика з кулаками.

Демобілізованого бійця, який повертався з госпіталю, маршрутник навіть не став слухати, а просто виштовхав з салону, після чого провів "роз'яснювальну роботу" вигляді фізичного впливу.

Повідомляється, що на місце конфлікту оперативно прибули бойові побратими потерпілого, які спробували розібратися в причини агресивної поведінки водія. Однак, маршрутник сам став на всьому звинувачувати потерпілого, який, за його словами, не мав при собі посвідчення пільговика. Тим не менш на нестриманого водія написали відразу дві скарги ‒ в обласну адміністрацію і поліцію.

Як вже всі знають 27.11.2018р., між мною та Масляком Богданом виник конфлік в ході якого його сини Олег та Микола заступились за нього. Наступного ранку Масляк Богдан вже був у росії, а його сини зв‘язались з нами і попросили мирно вирішити ситуацію. Вибачились, вибачення ми прийняли. В знак поваги до нас дали 500л. дизпалива(талонами) на потреби добровольчих підрозділів у зоні ООС, ще 200л. додадуть. Ви можете нас осуджувати, що ми вирішили ситуацію саме таким способом, але не зважаючи на те, що ми пройшли пекло, все ж залишаємось людьми, а не звірами.

Geplaatst door Volodymyr Kushlyk op Donderdag 29 november 2018

Крім того варто відзначити, що чоловіки, які побили ветарана АТО Володимира Кушлика публічно вибачилися та передали на потреби української армії 500 л пального. Потерпілий розмістив відео з вибаченнями кривдників на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, топ-9 зіркових волонтерів, що не злякалися куль та мінометів.

Як повідомляв "Знай.ua", малолітній нелюд по-звірячому розправився з дівчиною на 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, що пацієнтів відомої клініки розстріляв неадекват.

У Рівному молодики жорстоко побили ветерана АТО