Дмитро Кухарчук, голова Черкаського відділення Нацкорпуса, опинився у базі "Миротворець" після заворушень у Києві 9 березня, в результаті яких постраждали 15 поліцейських. Стало відомо, що радикали влаштували бійку з правоохоронцями, наслідки якої будуть гриміти в Україні ще довго.

Радикал Дмитро Кухарчук

"До уваги працівників правоохоронних органів. Цей чоловік організував у Черкасах власну провокацію, в результаті якої постраждало 15 ваших колег. Він агресивний і соціально небезпечний. При собі може мати незареєстровану вогнепальну зброю. Повідомляємо як попередження", - йдеться в повідомленні "Миротворця".

Також вказані особисті дані Кухарчука та його адресу проживання.

названий "провокатором" "організатором замовлених і проплачених мітингів і маніфестацій під націоналістичними гаслами".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

У суботу, 9 березня, радикали зібралися на Майдані і вимагали розслідувати корупційний скандал в Укроборонпромі. Учасники протестів прийшли до будівлі Адміністрації президента і беуспешно спробували прорвати кордон поліції. Після цього вони попрямували в Черкаси, де перебував Порошенко. Застосувавши піротехніку, протестувальники спробували прорватися до Президента. Захищаючи Порошенко, постраждали 15 поліцейських (за іншими даними - понад 20).

Нагадаємо, раніше Аваков пообіцяв жорстко покарати за "треш" на мітингу проти Порошенка - поблажок не чекайте.

Також ми писали, що у Порошенка жорстко обложили МВС за зіткнення на мітингу в Черкасах: воювати йдіть на фронт.

Перший віце-спікер парламенту України Ірина Геращенко прокоментувала заворушення в Черкасах, влаштовані "Нацкорпусом".

Відповідне повідомлення вона зробила на власній сторінці в Facebook.

зокрема, Геращенко зазначила, що скажені сутички фактично "розстріляли" 205-ю річницю Дня народження Тараса Шевченка.