Згідно інформації Головного управління Національної поліції в Одеській області, недалеко від траси "Тарутине-Березине", в декількох кілометрах від населеного пункту Березине Тарутинського району біля недіючого заводу були виявлені спотворені останки людського тіла.

За попередніми даними поліції, загиблий – молодий чоловік (25-35 років), при цьому смерть настала близько 10 днів тому. В управлінні повідомили: "Зараз причини загибелі встановлюються. Тіло сильно пошкоджене тваринами".

Поліція України

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, на даний момент ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Львівську область потрясла страшна ДТП з мікроавтобусом, в результаті якого одна з пасажирок загинула, а ще декілька пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. За даними правоохоронців, водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб викинуло з дороги, де він перевернувся.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Місце події

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження, в даний час проводяться слідчі заходи та встановлюються всі обставини події.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно в Одеській області виявили труп громадянина Ізраїлю, який вважався зниклим безвісти протягом двох місяців. Згідно з інформацією поліцейських, обгорілий труп чоловіка виявили у приміщенні електростанції водонасосної станції. Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала більше місяця тому, а тепер причини смерті та винуватців трагедії встановлюють копи.

Зниклий іноземець

Повідомляється, що пізно ввечері 19 січня він залишив номер, щоб повечеряти в кафе. Замовив вечерю, проте їжі не дочекався, розплатився і вийшов на вулицю. Поле цього живим його ніхто не бачив.

Також "Знай.uа" писав, що студентка з Тернопільської області викинулася з вікна, опублікувавши на своїй сторінці перед цим дивне повідомлення. На даний момент вся кафедра збирає гроші на її лікування, а також просять приєднатися усіх небайдужих людей.