Складено повний портрет типового виборця Зеленського

Шоумен і кандидат у президенти України Володимир Зеленський вже тривалий час очолює різні соціологічні рейтинги і впевнено зберігає відрив від інших кандидатів на пост глави держави.

Політичний експерт заявив, що успіх Зеленського показує ставлення українців до політики в цілому. Політичний експерт Олексій Арестович зазначив, результати соцопитувань свідчать про те, що люди в Україні продовжують сприймати політику, як телешоу.

Епіфаній провів зустріч з главою Української греко-католицької церкви

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній зустрівся з главою Української греко-католицької церкви Святославом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це повідомляє прес-служба ПЦУ.

Зустріч глав обох церков відбулася 7 березня. Про не було заздалегідь домовлено. Під час зустрічі сторони особисто обмінялися думками з низки питань, які стосуються двох Церков і впливають на їх взаємини.

Харчування у Великий піст: кому не можна відмовлятися від м'яса

Масляний тиждень завершується у Прощену неділю, 10 березня, після чого починається Великий піст. У поточному році він розпочнеться 11 березня і триватиме до 27 квітня.

Основна його мета – підготовка до святкування Великодня, унаслідок чого на весь період посту на всіх богослужіннях обов'язково присутні молитви покаяння і спогади про смерть і наступне Воскресіння Ісуса Христа.

Деяким людям не рекомендується дотримуватися посту. До таких належать: діти, вагітні або годують жінки, військові, а також страждають важкими захворюваннями. Крім того, всім, хто планує дотримуватися посту, рекомендують проконсультуватися з лікарем.

ПриватБанк опинився в епіцентрі гучного скандалу

Державна компанія "ПриватБанк" потрапила в черговий скандал. Клієнти установи нерідко скаржаться на погану роботу, зникнення грошей з карток та інше. Так, виявилося, що "ПриватБанк" шантажує своїх клієнтів.

Вікторія зазначила, що давно є клієнткою "Приватбанку" як фізична особа, а останні два роки ще й як юридична особа. Вона користується послугою еквайринг, відповідно щомісячно сплачує абонплату за оренду POS-терміналу і 2% від суми, яка проходить через термінал.

Хто стоїть за "витоком" Укроборонпрому

Тех хто передав журналістам інформацію про зловживання в оборонній сфері України, розшукують за допомогою поліграфа, про що повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у своєму інтерв'ю виданню "Цензор.НЕМАЄ".

Прокурор розповів про те, що перевірка проводиться із застосуванням детектора брехні. Він додав, що в генпрокуратуру доступ був лише у військових прокурорів і уточнив, що тих документів, які показали у розслідуванні, не було навіть у нього на столі. Луценко уточнив, що листування з телефону Жукова дістали технікою МВС.