Українці продовжують розмитнювати автомобілі з єврономерами. Однак раніше, коли діяв пільговий період, цей процес проходив значно активніше. Експерти розповіли, які машини з Європи стали найпопулірнішими серед українців.

Стала відома статистика реєстрацій автомобілів з пробігом, які завезли українці у лютому 2019 року.

Найбільш популярною маркою серед розмитнених "залізних коней" секонд-хенду минулого місяця став Volkswagen. У лютому українські номери встиг отримати 17971 автомобіль, родом з Німеччини.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На другому місці за кількістю реєстрацій - Opel, третє, черверте та п'яте місця розділили Audi, BMW та Renault відповідно.

Альтернатива євробляхам

На зміну євробляхам в Україні можуть прийти "азіябляхи". На українських дорогах все частіше помічають автомобілі з номерами, наприклад, Кувейту.

В соцмережах українц показали такий автомобіль, який помітили у Дніпрі.

Нові схеми

В Україні з'явилася нова "схема" для обходу законодавчого розмитнення євроблях. Водії реєструють машини на польську фірму нібито для того, щоб поставляти товар для українських компаній.

Нагадаємо, пасажирам "Укрзалізниці" нагадали про права - їх багато та мало про які здогадувались українці.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям назвали розцінки по першій платній дорозі. Водіям доведеться викласти більше, ніж у Європі. Однак, якою буде якість цих шляхів в Україні, залишається лише гадати.

Також Знай.ua писав про те, що у Полтаві розлючені жителі вказали нахабному герою паркування, де його місце. Українці навчились з гумором боротися з автохамами.

Дивіться: Розмитнення євроблях. Ажіотаж на митницях та обурення українців