Не дивлячись на те, що Генеральна прокуратура України розпочала масштабну операцію по боротьбі з незаконними пунктами продажу нафтопродуктів і скрапленого газу - місця продажу "поза законом" продовжують рости, як гриби після дощу, про що повідомляють у мережі Фейсбук.

" Заправки дійсно прикрили, але ненадовго - на тиждень. А після, господарів АЗС «обилетили» за старою схемою, і вони спокійнісінько повернулися на робочі місця, продовживши свою протиправну діяльність..." - пише очевидець.

Дані точки АЗС закривають ланцюг злочинних махінацій з дизельним паливом, яке викрадають з тепловозів. Нв подібних заправках продають крадене паливо, а потурає у всьому цьому Павло Яценко - заступник директора з безпеки регіонального філіалу «Одеська залізниця». А посередників у цій справі виступає Андрій Білоусов, якого користувач називає «смотрящим на миколаївській залізниці»

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Закономірно, що це дико, коли країна, яка перебуває в стані війни, так безпринципно дозволяє розкрадати таке стратегічно важливе державне підприємство "Укрзалізниця". Більше того, реалізовувати паливо ще й через незаконні АЗС, які своїм існуванням порушують всі закони держави.

Користувач Фейсбук Денис Жело об'їхав лише невелику частину таких заправок на території Миколаївської області. Можна тільки припустити, скільки їх знаходиться по території України і на скільки вони обікрали країну загалом і кожного українця зокрема. Адже "Укрзалізниця" - державне підприємство, яке финансирутеся з державного бюджету.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" планує вдвічі збільшити вартість проїзду.

Раніше, Знай. ua повідомляв, що на підприємстві похвасталилсь грандіозної реформою: не залишилося самого головного.

Також, портал Знай. ua писав про те, що "Укрзалізниця" осоромилася з люксовим купе.