У понеділок, 11 березня, на Центральному залізничному вокзалі «Київ-Пасажирський» сталося нещастя.».

Під рухомий потяг потрапив необережний чоловік.

Вдалося встановити, що чоловік переходив шляхи в небезпечному місці, через це і потрапив під потяг.

Рухомий склад відрізав йому голову, від чого він одразу ж помер на місці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В даний момент на місці трагедії працює поліція і експерти. По факту смерті людини розпочато кримінальне провадження.

Варто нагадати, що На "Укрзалізниці" в черговий раз стався серйозний скандал, а якщо точніше - то кривава бійня, в результаті якої працівник залізниці опинився в лікарні з серйозними травмами.

Бійка сталася прямо на Міжнародний жіночий день, 8 березня. Неадекватний пасажир влаштував бійку з провідником. Про це стало відомо зі сторінки заступник начальника департаменту "Укрзалізниці" Олександра Красноштана.

“Вчора знову стався прикрий випадок: неадекватний пасажир почав бійку в поїзді” ІНТЕРСІТІ “# 763 Київ-Одеса зі стюардом. В результаті Сюарт нанесені тілесні ушкодження – пошкоджена частина вушної раковини. В результаті молодий співробітник отримав ушкодження обличчя. Він госпіталізований”, – написав керівник залізниці.

потяг
потяг

Поліцейські висадили і затримали неадекватного чоловіка на станції Козятин. За словами Олександра Красноштана, “Укрзалізниця” має намір зробити все необхідне для того, щоб порушника покарали за законом. Однак, як вважає заступник начальника, вина за подію лежить і на МВС. Адже поліція виявилася безсила зупинити злочин в зародку.

Нагадаємо, У центрі Києва труп викинули на смітник: фото страшної знахідки

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Харкові комунальник зварився заживо під час ремонту: деталі

Також Знай.ua" писав про те, що Якісь тварини постаралися: під Одесою знайшли понівечений труп, впізнати майже неможливо