Його син також воював проти України, але помер в 2014 році.

Блогер з окупованих територій "Necro Mancer‏" поповнив свій каталог з мертвими бойовиками.

"Симонян Норайр Романович. Шахтарськ (ДНР). Народився 24/12/52. Помер 11/03/2019 (серце)".

Інформацію він взяв з соціальних мереж терористів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Норайр Симонян, який народився в Єревані, значився у базі "Миротворця" учасником незаконних збройних формувань з літа 2014 року.

Там же був і його син Норайрович Симонян, який помер у боях проти ЗСУ 23 травня 2014 року.

На одній з фотографій бойовик зі своїми дружками знаходиться на могилі сина.

Варто нагадати, що Новину про замкомандира танкового полку так званої ДНР Світлані Дрюк, яка перейшла на українську сторону, активно обговорюється в ЗМІ.

Вона зізналася, що воювала з 2014 року, проте не так давно зустріла українського розвідника і закохалася в нього. Далі вона під приводом лікування в Ростові-на-Дону поїхала в Україну, а також взяла з собою секретні документи. В даний час Світлана дає свідчення і не проти підтвердити їх в Гаазі. Про те, як українські розвідники закохують в себе жінок з окупованих територій.

Розум перемагає силу

В спецслужбах розповіли, що вербуванням людей з самопроголошених республік займаються цілі відомства. Для їх співробітників не становить праці закохати в себе дівчину в мережі і надалі отримувати від неї інформацію.

При цьому самі терористи багаторазово заявляли, що проти них працює центр інформаційно-психологічних операцій ГУР МОУ.

Нагадаємо, Воїни ЗСУ відправили поповнення в "бригаду Захарченко": черговий зрадник України пішов плекати землю Донбасу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Снайпер бойовиків розповів славну історію "подвигів ополченочки": спалювала танки ЗСУ і українців

Також "Знай.ua" писав про те, що "Русскій мір", який ми заслужили: на Донбасі бойовик перейшов на бік України