У Луганській області в окупованому путінськими головорізами селищі Пархоменко бойовик так званої "ЛНР" Олександр "Муравей" Коротєєв поповнив ряди не доблесної "бригади 200". Відомо, що терорист самоліквідувався, підірвавши гранату в своєму будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера Necro Mancer в соцмережі Twitter.

Відомо, що інцидент стався 9 березня. Його тіло знайшли у дворі будинку розірване гранатою. "Правоохоронці" бойовиків навіть не виїжджали на місце НП.

Муравей

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коротєєва давно вигнали з "ополчення" за пияцтво, після чергового запою він підірвав себе гранатою РГ-42 (знадобилася)", — пишуть в сепаратистських пабликах.

У мережі показали фото "Муравья". На одному з них він стоїть поруч з відомим російським прихильником бойовиків на Донбасі Захаром Прилепиным.

Варто нагадати, що протягом минулої доби понеділка, 11 березня, окупанти один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі застосувавши вогнепальну зброю. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли з стрілецької зброї опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил в районі міста Авдіївка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовик був родом з Єревана, але поїхав на Донбас воювати проти наших воїнів. Його син також воював проти України, але помер в 2014 році. Блогер з окупованих територій "Necro Mancer‏" поповнив свій каталог з мертвими бойовиками. Інформацію він взяв з соціальних мереж терористів. Народився в Єревані Норайр Симонян значився у базі "Миротворця" учасником незаконних збройних формувань з літа 2014 року.

Нагадаємо, штаб ООС попередив українців про терористичну загрозу.

Як повідомляв Знай.uа заманюють предательниц в ліжко: як українські спецслужби руйнують ворожі табори.

Знай.uа писав, страж Захарченко злив таємниці ворогів: під ударом - Одеса і Харків.

Дивіться відео по темі: