Українцям повідомили цікаву новину, тепер подорожувати стане легше. Так, відомий лоукостер SkyUp Airlines починає авіаперевезення за трьома новими маршрутами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню авіакомпанії в соцмережі Facebook.

Рейс Київ - Єреван стартує 17 травня 2019 року по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1829 грн.

Київ - Бургас відкритий з 31 травня по 2-3 рази на тиждень. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1325 грн.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Український лоукостер
Український лоукостер

Напрямок Київ - Варна почне функціонувати з 14 червня по п'ятницях, вартістю від 1325 грн.

Також лоукостер повідомив, що рейси здійснюватимуться з терміналу F аеропорту Бориспіль.

Варто нагадати, що в середу, 6 березня, стало відомо про те, що наглядова рада авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) прийняв рішення про відкриття нового пасажирського рейсу Херсон - Бургас (Болгарія). Про це повідомив директор комунального підприємства "Херсонські авіалінії" Віталій Кучерук.

Так, рейс МАУ буде здійснювати двічі на тиждень літаком "Ембрайер 190" з салоном на 109 місць. Варто відзначити, що це буде саме регулярний, а не чартерний рейс. Відкриття авіарейсу планується приблизно у другій половині травня – на початку червня цього року. Загальний час перельоту складе одну годину і десять хвилин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна в Україні виакомпания-лоукостер Wizz Air запустила новий рейс з Києва в Бремен. Перший рейс цього повідомлення вилетів з Бремена в 13:24 1 березня і прибув в Україну у 16:24. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби авіакомпанії. Так, рейси в березні виконуватимуться по понеділках і п'ятницях, а вже з квітня і далі - по вівторках і суботах (двічі на тиждень). Дебютний рейс у Бремен вилетів з Києва (аеропорт Жуляни) в 11:08 і прибув до 12:38 за місцевим часом.

Нагадаємо, в Європу за 300 гривень: лоукостер Ryanair влаштував божевільний розпродаж.

Як повідомляв Знай.uа Wizzair Ryanair покарали за нахабний обман пасажирів: мільйонні штрафи.

Знай.uа писав, Wizz Air збільшить кількість рейсів зі Львова: стартує перелітний бум.

Дивіться відео по темі: