За перший місяць дії нового закону про купівлю валюти населенням онлайн, громадяни придбали близько 52 мільйонів доларів.

Про це повідомили представники Національного банку України на сторінці в Facebook .

"Українці продовжують активно використовувати онлайн-банкінг для покупки іноземної валюти, адже це зручніше купівлі в касах банківських відділень", - наголошується в повідомленні.

долар

За даними Нацбанку, бізнес також активно користується спрощеною процедурою оформлення кредитів від нерезидентів. Так, вже українські компанії уклали понад 100 нових кредитних угод з нерезидентами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Крім цього, після скасування ліцензій на інвестиції за кордон як населення, так і бізнес досить активно інвестують в межах дозволених електронних лімітів (2 млн євро для юросіб і 50 тис євро для фізосіб на рік)", - сказано в повідомленні.

іноземна валюта

Новий скандал з ПриватБанком прогримів на всю країну

Українці розкрили нову аферу. Шахраї під виглядом опитування від ПриватБанку намагалися виманити останні копійку у громадян.

Підозрілі повідомлення помітили уважні користувачі соцмереж.

Крім того, шахраї пропонували взяти участь у розіграші чималої суми.

Нагадаємо, ПриватБанк попередив українців про зміни в кредитах.

Як повідомляв Знай.uа курси валют до кінця тижня: чекаємо рекордного падіння.

Знай.uа писав, ПриватБанк опинився в епіцентрі гучного скандалу: "Буду закривати всі рахунки".

Дивіться: Обмін валют оналйн. Як працює система та у чому її переваги