Нова схема шахрайства з'явилася в мережі. Так, українцям пропонують виграти грошей в інтернеті. Аферисти під приводом проходження опитування, який нібито проводить "ПриватБанк", стягують з українців останні копійки.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що довірливим юзерам в Facebook пропонують "виграти" 8000 гривень. Про це журналісти дізналися з повідомлення голови прес-служби Приватбанку Інни Музичук в Facebook.

У користувачів в новинній стрічці почали спливати повідомлення, в яких зазначено, що за "просте опитування" можна отримати від 8000 гривень. Гроші при цьому нібито "дарує" на карту ПриватБанк. Але, якою б заманливою не здавалася пропозиція, псевдоопитування виявилося черговим прийомом шахраїв.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо у користувачів з'являться якісь питання або підозри з приводу подібних конкурсів і акцій, можна звернутися за додатковою інформацією в ПриватБанк. Для цього потрібно зателефонувати за номером 3700.

Варто нагадати, що державна компанія "ПриватБанк" потрапила в черговий скандал. Клієнти установи нерідко скаржаться на погану роботу, зникнення грошей з карток та інше. Так, виявилося, що "ПриватБанк" шантажує своїх клієнтів. Про таку ситуацію розповіла жінка, у якої вимагали гроші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що із-за проблем з перекладами в мобільному банкінгу "Приват24" держбанк "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал. Клієнти повідомили про проблеми з доставкою грошей. Про це стало відомо завдяки повідомленням в рубриці "Відгуки" на одному з українських фінансових порталів.

"7.03.2019 був здійснений платіж по кредиту в інший банк через термінал Приват24. Сьогодні вже 11 число, але гроші з переказу так і не надійшли. Раніше таких проблем ніколи не було, максимум доба-дві.", - повідомив клієнт банку Сергій Турчин.

Нагадаємо, ПриватБанк попередив українців про зміни в кредитах.

Як повідомляв Знай.uа курси валют до кінця тижня: чекаємо рекордного падіння.

Знай.uа писав, ПриватБанк опинився в епіцентрі гучного скандалу: "Буду закривати всі рахунки".

Дивіться відео по темі: