У середу, 13 березня українців очікує холодна погода, ситуацію скрасить лише весняне сонечко. Вітер у цей день буде помірний, а на Заході - поривчастий.

Цю інформацію повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра вночі в Україні стовпчик термометра в середньому покаже від -1 до -6 градусів морозу, а вдень – +4...+9 градусів тепла.

Крім того, синоптик підкреслила, що найтепліше буде на Закарпатті. Там обіцяють від +8 до +10 градусів тепла. Найхолодніше буде в Київській області, температура повітря – +4...+6 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тепла погода пішла поки що від нас, неймовірний штормовий вітер, на щастя, помчав далі. Морози, хоча і невеликі і нічні, але повернулися". Наталка Діденко

Суха і сонячна погода очікується на всій території України. У західній та північній частині країни вітер південний 5 – 10 метрів в секунду, на Сході і Півдні – північно-західний 5 – 10 метрів за секунду.

Прогноз погоди на середу, 13 березня, в містах України:

Ужгород – +8...+10

Львів – +6...+8

Івано-Франківськ – +7...+9

Тернопіль – +6...+8

Чернівці – +7...+9

Хмельницький – +6...+8

Луцьк – +6...+8

Рівно – +6...+8

Житомир – +6...+8

Вінниця – +7...+9

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +7...+9

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +7...+9

Кропивницький – +5...+7

Черкаси – +6...+8

Чернігів – +5...+7

Суми- + 5... + 7

Полтава – +5...+7

Дніпро – +5...+7

Запоріжжя – +6...+8

Донецьк – +6...+8

Луганськ – +6...+8

Харків – +6...+8

Київ – +4...+6

Тепла погода пішла поки що від нас, неймовірний штормовий вітер, на щастя, понісся далі, морози, хоча й невеликі та...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 12 maart 2019

Нагадаємо, що з понеділка 11 березня по п'ятницю 15 березня в Україні буде переважно "стандартна" березнева погода.

Практично на всій території країни вдень буде до +6-8 вище нуля, на півдні до +10-11, а місцями на початку тижня і до +17. На заході і сході Україні очікуються опади у вигляді дощів. А вже до п'ятниці погода кілька зіпсується і заллє всю Україну.

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.

Також Знай.uа писав про те, що столиця України здригнулася від нападу нещадної стихії - потужний ураган 10 березня терзав Київ з подвоєною силою.