Українців попереджають про наявність комісії в державному "Ощадбанку" при оплаті за компослуги.

Про це повідомии представники фінустанови.

"Комісія за комунальні платежі в касах банку залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг і банком. Вона може незначно відрізнятися в залежності від регіону", - заявили в Ощадбанку.

тарифи

"При цьому вона є найнижчою на банківському ринку і має на меті забезпечити беззбитковість проведення операцій. У Києві така комісія виключно для готівкових платежів в касах з 29 березня складає 3 гривні", - додали в прес-службі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Однак, власники пенсійних платіжних карток від "Ощадбанку" можуть сплатити за послуги ЖКГ без комісії, якщо розраховуватимуться в касах банку. Інші клієнти "Ощадбанку", а також пенсіонери, які не є клієнтами даної фінустанови, повинні платити в касі комісію.

українці

Банк, як і раніше, бере без комісії платежі тільки через дистанційні канали: інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку (як готівкою, так і картою банку). Також без комісії можна оплатити через мобільний та інтернет-банкінг "Ощад 24/7", сайти ГІОЦ (головний інформаційно-обчислювальний центр) і ЦКШ (Центр комунального сервісу).

гроші

Нагадаємо, клієнти ПриватБанку скаржаться на зняття з рахунків банком великої суми комісії за оплату послуг ЖКГ. Працівники фінустанови пояснили, що банк знімає 3% при оплаті за текомунікаційні послуги та комуналку, якщо сума оплати понад десять тисяч гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки виплат нарахують українцям, які вийшли на заслужений відпочинок після індексації пенсій.

Також Знай.ua писав про те, що шахраї під виглядом співробітників ПриватБанку влаштували в соцмережах "лотерею" та пропонують громадянам виграти значну суму грошей, виманюючи у довірливих українців останні копійки.

Дивіться: Новий скандал з ПриватБанком. Як не стати жертвою шахраїв та прострочених власних платіжних карток