Минулого тижня у Львівській міськраді завітали незвичайні гості. Люди, які називають себе стоматологами, захопили сесійний зал і спробували там облаштувати своє особисте життя. Вийшло дуже дико. Про це видно у відео, яке надіслав один з читачів Без Табу.

Як вдалося з'ясувати, лідер протестувальників стоматологів - Ірина Шишківська – повела себе зовсім по-варварськи, але в той же час – граційно. Стоматологиня справила малу нужду прямо в графин у холі сесійної зали ратуші. При цьому ніяких сумнівів, що це було оформлено у вигляді якогось послання, немає, адже протестувальників ніхто не блокував і вони мали повний доступ до всіх туалетів у Ратуші.

Дипломований лікар-стоматолог справляє нужду у Львівській ратуші - страшне відео:

На прошлой неделе во Львовском горсовете побывали необычные гости. Люди, именующие себя стоматологами, захватили сессионный зал и попытались там обустроить свою личную жизнь. Получилось очень дико. Об этом рассказывает видео, которое прислал один из читателей Без Табу. Одна из захватчиц – как удалось выяснить, лидер протестующих стоматологов Ирина Шишковскя – повела себя совершенно по-варварски и в то же время – грациозно. Стоматологиня справила малую нужду прямо в графин просто в холле сессионного зала ратуши. При этом никаких сомнений, что сделано это было в виде некоего послания, нет, ведь протестующих никто не блокировал и они имели полный доступ ко всем туалетам.

Geplaatst door Без Табу op Dinsdag 12 maart 2019

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що Ірина Шишківська – реальний стоматолог з клятвою Гіппократа і ось цим усім, більш того, вона заступник головного лікаря з медичної частини львівської Комунальної 3-ї стоматологічної поліклініки.

У Львівській мерії спочатку відмовилися коментувати те, що відбувається на відео, однак пізніше визнали, що в ролику дійсно хол великої сесійної зали Львівської міськради, також прес-служба підтвердила, що всі туалети були відкриті і стоматологи цілком могли і не виставляти себе варварами.

Інцидент мав місце 6 березня. Близько 20 співробітників двох комунальних поліклінік уявили себе незрозуміло ким і захопили сесійну залу Львівської міськради. Вони провели там ніч і залишили приміщення лише на наступний день після того, як засідання Міськради було скасовано, а в залі були змушені провітрювати. Інтелігенція того дня зійшла з розуму.

Нагадаємо, Супрун та її міфи довели Комаровського до істерики: відкриває рота невчасно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський розповів, кого підтримає на президентських виборах.

Також портал Знай.ua писав про те, що Євген Комаровський виправдався за російську мову та заявив, чому не відмовиться розмовляти російською.