Київська школярка встановила абсолютний рекорд України. Дівчина похвалилась своїм розкішним волоссям, яке визнали найдовшим.

Юну красуню внесли до Національного Реєстру Рекордів. Про це повідомила у Facebook керівник організації Лана Вєтрова.

15-річна киянка Олена Корзенюк жодного разу в своєму житті не стригла волосся. Зараз його довжина сягає 2 м 35 см, тому юна українка впевненл увійшла до Книги рекордів України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Олена претендує потрапити і до Книги рекордів Гіннеса.

"15-річна киянка Олена Корзенюк сьогодні отримала офіційний статус рекордсменки України — довжина її волосся 235 см! Національний Реєстр Рекордів ініціюватиме внесення нашої Русалки Дніпровської в світову Книгу Рекордів Гіннеса", — написала Вєтрова.

Також рекордсменкою серед дорослих українців стала 27-річна жителька Дрогобича (Львівська обл) Христина Кречківська. Довжина волосся на момент фіксації рекорду сягало 245,5 см.

Нагадаємо, Донбас відзначився смачним рекордом та привітав українців з весною. В місті Дружківка Донецької області спекли найбільший млинець, який увійшов у Національний реєстр рекордів України в категорії "Кулінарне мистецтво". Так українці відсвяткували Масляну.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська зірка пішла на відчайдушний вчинок, щоб привернути до себе увагу.

Також Знай.ua писав про те, що Instagram-модель, яку називають українською Кардашьян, опублікувала чергове гаряче фото.

Дивіться: Світові рекорди. Найдовше волосся