Колишня солістка популярного гурту SEREBRO Катя Кіщук в Instagram виклала знімок з оголеними грудьми. Молода зірка знялася в напівпрозорої кофті на голе тіло.

Катя Кіщук

За допомогою фільтрів Instagram Катя прикрила пікантні місця, але бюст залишився помітним. Підписники молять про фото без обробки і залишили тисячі компліментів: "Богиня краси знову спустилася до смертних", "Ти прекрасна", "Найкрасивіша".

Не всі, втім, розділили їх оптимізм: деякі вважають, що відвертими фото Кіщук намагається повернути собі підписників, втрачених після скандалу з Максом Фадєєвим. "Вже й цицьки розчехлила", "Ну навіщо КАТЯ?!", - пишуть розчаровані прихильники.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що відома українська співачка Оля Полякова продовжує вести активне віртуальне життя в соціальних мережах. Так, нещодавно Суперблондинка опублікувала короткі уривки з телешоу "Подіум", де виступає в ролі судді. Можна помітити, що Оля перефарбувала волосся в рожевий колір і порадила всім дівчатам носити труси замість штанів, щоб чоловік відразу бачив, в якому стані їхні тіла. Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в яскравому купальнику на пляжі. Цією фотографією співачка привітала шанувальників з днем котиків і помріяла про теплу весну.

Нагадаємо, Каменських збудила пишними формами: груди, як у Памели.

Як повідомляв Знай.uа російська Кардашьян підігріла соковиті булки під пальмами: фото 18+.

Знай.uа писав, наречена Тіматі приміряла костюм зірки "полунички".

Дивіться відео по темі: