24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі за сніданком в Буковелі. Схоже, до 8 березня чоловік повіз Альону в гори. На фотографії модель позує за столиком, на якому стоїть величезна тарілка зі сніданком. Омович прийшла в кафе в чорній шкіряній кофтині з вузьким декольте, яке ледь утримує силіконовий бюст моделі. Волосся Альони зібране ззаду, а на її обличчі немає макіяжу, від чого воно виглядає дивно, хоча з-за пластики її рот вже давно не закривається.

На сніданок Омович замовила сирники, які їй принесли у величезній тарілці з фруктами, сметаною і джемом. В руці Альона тримає вилку, на яку наколола одну ягідку. У підписі до фото дівчина написала: "Кому сирники?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Красива дівчина, але дуже худенька", "Тарілка теж збільшена", "Ти була дуже красивою без всіх цих пластик. Не знаю, до якого ідеалу ти там прагнеш", "Ти ж їх не з'їла, по любому", "Красива подача страви", "Зафотошоплений гуманоїд", "Ти така гарна, коли усміхаєшся", "Пи*дець, страшно, вирубай", "Без макіяжу ще красивіша", "Прямо потворність якась", "Куди вже худіша. Страшною стаєш", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.