24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій вона позує в машині. Альона хвалиться обновкою – леопардовою сукнею – якою обтягнула силіконові груди і тонку талію. Дівчина сидить в автомобілі в спокусливій позі з задертими до голови руками. На її обличчі зухвалий макіяж, а волосся розпущене.

"Чому б і ні. Плаття для найсміливіших дівчат. Одягли б таке?", - підписала фотографію Омович, вказавши також магазин, в якому вона його придбала. Шанувальники активно обговорюють нову публікацію в записі моделі, засипають її компліментами і відповідають на запитання.

"Ні, леопард не моє, однозначно", "Була колись мода на це", "Звичайно одягла б", "З такою фігурою як у тебе – так", "Мода повернулася", "Ні, знаю, що зараз в тренді тваринні принти. Але леопард – це не моє", "Леопардовий принт – це вже скоріше класика і не особливо зухвало", "Не дуже люблю леопардове забарвлення, але вас все добре виглядає", "Звичайно! У мене в арсеналі є таке", "Леопард в тренді!", "Дуже негарно", "Чому б і ні, леопард зараз в тренді", "Конкретно тобі дуже личить", "Тобі личить", "Лялька", "Чесно, не ризикнула б леопардове плаття одягнути, не люблю леопардове забарвлення", "Не люблю такі сукні, завжди виглядали без смаку, є кращі речі з даними принтом", - пишу в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.