24-річна Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Вона постійно радує фоловерів своїми новими знімками, хвалиться витонченою фігурою – то в нижній білизні, то в купальниках, то в шубках або вечірніх сукнях. Альона не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. Дівчину майже ніколи ніхто не бачив без макіяжу. Причому густого – з різким промальовуванням тонкого носа, сильно окресленими великими губами і великими стрілками з накладними віями.

Цього разу Instagram-модель вирішила порадувати фоловерів гаряченьким нічним фото, на якому вона вигнула спинку біля холодильника. При цьому на Альоні немає нічого крім білих трусиків, а в кадрі видно модель у весь зріст із засмаглою шкірою і татуюваннями. Вона стоїть спиною до камери.

"І так щоночі #ночнаяжрица. Придумайте найсмішніший підпис для фото, і той який набере найбільше лайків виставлю в сторіс. Погнали", - підписала фотографію Альона Омович, пропонуючи фоловерам інтерактив. А вони не розгубилися і почали коментувати фото.

"Попа – найсильніший наркотик, на ній сидять всі!", "Нічна жриця виставила фото в надії що всі побурчать що у неї є дупа. Альона не старайся, як би ти не випинала свою п'яту точку, на відео проскакують моменти де видно, що тобі і в дупу не завадило б вставити імплантати", "Кожній дівчині потрібен той, хто навіть в дві години ночі піде з нею до холодильника", "Нічна молочниця", "Сховала від себе сирники і все одно знайшла. Мене фіг проведеш", "Аж ось вони, двері в паралельний всесвіт, де можна все їсти і не товстіти", "Гаряча крихітка розморожує холодильник", "Коли зайвий раз вирішила переконатися, що смачніше себе в цьому будинку немає нічого", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки божеволіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.