Українські волонтери передали кулеметникам необхідний засіб "Хижак", як повідомляє Всеукраїнський центр волонтерів

Співробітники центру потішили українців тим, що у них в офісі з'явився "хижак", прямо як у голлівудських фільмах. Це величезний спеціальний наплічник, в який вмонтований кейс для кулеметної стрічки. Боєць просто одягає собі на плечі цей девайс, бере в руки кулемет і сміливо може здобувати нові перемоги, знищуючи ворога свинцем. Додатковим поліпшенням буде те, що стрічка, яка постійно знаходиться на підлозі і брудниться або плутається під ногами, тепер буде захищена потужним рукаов "Хижака", що дуже допоможе солдату.

Звичайно, все не так драматично і феєрично, як у кіно. Просто бійцеві, після виснажливого бою, в якому йому не було часу і видихнути, найчастіше потрібно зробити ривок вперед: несподівано вискочити з кущів, або ж з окопу, а коли щось заважає його пересування, то це згубно позначається на захисті України в цілому. А ось це пристосування набагато полегшить життя всім українським кулеметникам.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Волонтери повідомляють, що свого власного "Хижака" їм передав хлопець, який і сам нещодавно демобілізувався.

Девайс вирушив до бійців зі спецпідрозділу "Турист" - оперативного загону Військово-морських сил України.

Нагадаємо, що відважна 84-річна українка стала ангелом Збройних Сил України.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що 23-річна героїня війни на Донбасі змусила всю Україну ридати, розповівши про жахи війни.

Також, портал Знай.ua писав про те, що Мочанов розповів про своє посвячення в парашутисти: отримав по ср*ці мішком - від удару, як вітром здуло.