На Донбасі путінські бойовики вже не знають, як знущатися над людьми і вирішили скористатися обмеженнями з далекого минулого. Відомо, що так звана Рада міністрів "ЛНР" прийняла певну "постанову", якою на окупованих територіях запроваджується трудова повинність для населення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера Necro Mancer в соцмережі Twitter.

"Затвердити Порядок залучення громадян до виконання робіт для потреб оборони, ліквідації наслідків застосування противником зброї, відновлення пошкоджених (зруйнованих) об'єктів економіки, систем життєзабезпечення населення і військових об'єктів, а також до участі в боротьбі з пожежами, епідеміями та епізоотіями.", — прописано в документі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Це означає, що громадян примушуватимуть виконувати різну роботу для потреб бойовиків. Такий наказ підписав "голова Ради міністрів ЛНР" Сергій Козлов.

"А за законами військового часу. У народній республіці не розженешся", "Запустити ракету туди, де ці дебіли збираються. Все одно, від цих чортів толку немає. Їм потрібно поставити умови: відпускають заручників — живуть. Ні - будуть знищені", "Платити бригадам/МНС немає чим, а тут халявних рук повно, ще й годувати не треба…", — пишуть в коментарях.

Варто нагадати, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на окупованому Росією Донбасі і те, чому бойовики тікають з так званих республік "Л/ДНР".

"Коли спостерігаєш за діяльністю на тій території, то вся ця окупаційна адміністрація щосили прагне показати, що вони - влада і приймає якісь рішення. Наприклад, у так званій "ДНР" взяли "концепцію зовнішньої політики", де ставлять перед собою завдання вступити до СНД і ООН", - пояснив Гримчак.

Нагадаємо, українська армія могла б закінчити війну за лічені дні: названо головну умову.

Як повідомляв Знай.uа українські герої прорвали стіну Путіна.

Знай.uа писав, на Донбасі вибухнуло авто з українцями: перші подробиці.

Дивіться відео по темі: