З того часу, як російська агресія дотяглася до півострова, минуло цілих п'ять років, протягом яких як українська влада, так і світова громадськість вимагають від Путіна повернути Крим, але поки безрезультатно. При цьому самі окупанти відчувають себе цілком комфортно і навіть святкують день, коли вони посягнули на цілісність території нашої країни.

18 березня, в окупованому Сімферополі на концерті, приуроченому до п'ятої річниці анексії Криму, планують виступити російський репер Тіматі, група "Любе", Хор Турецького, а також співак Денис Майданов.

Окупація Криму

Примітно, що зазначені артисти, за інформацією ЗМІ окупантів "неодноразово бували в Криму і полюбилися кримчанам". Згідно з їх даними, початок концерту заплановано на 17.00, після чого очікується "святковий салют".

Варто відзначити, що в 2017 році у заході до дня анексії брали участь такі представники російської естради, як: Валерія, Денис Майданов, групи "Фабрика", "Любе", "Градуси" та інші.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Окупований Крим

Варто нагадати, що не так давно голова уряду Росії Дмитро Медведєв різко висловився у відповідь на вимогу посольства США в Люксембурзі повернути Крим. У посольстві заявили: "Зараз для Люксембургу ідеальний час і місце, щоб рішуче закликати Росію змінити свою політику і піти з Криму". Ці слова змусили Медведєва понервувати: "Такій людині потрібно дістати найпростіший підручник з міжнародного публічного права і почати вивчення його азів, якщо він знаходиться на дипломатичній посаді, включаючи поняття державного суверенітету". Також він додав, що "державний суверенітет — це верховенство державної влади всередині країни і незалежність державної влади поза її".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що путінські робітники, у спробі прокласти залізничні колії по мосту в окупований Крим, необоротно пошкодили конструкцію, чим викликали бурхливі обговорення і напади нестримного сміху в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Саакашвілі розповів українцям про те, як Порошенко планував обміняти відмову від контролю над півостровом на вступ нашої країни в НАТО і Євросоюз.

Також "Знай.uа" писав, що терорист Ігор Гіркін розповів, що під час боїв у Слов'янську він отримав дзвінок від "голови" окупованого Криму Сергія Аксьонова з пропозицією залишити Донбас і втекти на півострів.