В Україну знову прийшло невелике похолодання, а циклон Franz приніс з Польщі дощі в західні області країни. Втім, в центральних і східних областях "Францу" продовжує чинити опір антициклон Gabi. Тому там поки зберігається суха і не дуже хмарна погода, повідомляє синоптик Наталія Діденко, пишуть Факти.

До кінця березня очікуються температурні гойдалки: стовпчик термометра буде то трохи опускатися нижче нуля ( принаймні - вночі), то підніматися до цілком комфортних градусів. Як розповів народний синоптик Леонід Горбань, згідно з розрахунками, на 14−15 березня намічено невелике похолодання. Після чого трохи потеплішає, але 20−24 марта знову можуть вдарити морози до 4−6 (а в північних і східних областях - навіть більше) градусів с невеликими снігопадами. До кінця місяця мінусові температури підуть, але з теплом прийдуть дощі. А в першій декаді квітня вже можна сподіватися на стійке потепління.

В п'ятницю, 15 березня, вдень на на заході пару градусів потепліє, у Криму та на сході похолодає. Нічна температура значно не зміняться лише на 3—4 градуси піднімуться в східних областях. Вітер трохи посилиться - до 7—12 м/с. Дощі очікуються на заході, дощі і мокрий сніг на сході.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

16 березня, суботу, без опадів буде лише в південних Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях та в Криму. Тут очікується мінлива хмарність, 8—11 градусів тепла вдень і 0—3 вночі. Інші регіони затягне хмарами. Там прогнозуються дощі, на Закарпаття в північних областях - досить сильні і з мокрим снігом. Температура, за порівняно з п'ятницею, на цій території трохи зміниться: вдень на кілька градусів знизиться на заході і на 3—4 градуси потеплішає в центрі і на сході, вночі стовпчик термометра буде триматися біля нуля.

У неділю, 17 березня, майже по всій Україні буде сухо з мінливою хмарністю. Лише в Донецькій і Луганській областях закриють небо хмари і можливий дрібний противний дощ. Вітер західний і південно-західний) трошки ослабне до колишніх 5—10 м/с.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимової та весняної погоди.