Колишній американський сенатор Берч Еван Бай помер на 92-му році життя, передає Associated Press з посиланням на заяву його сім'ї.

За даними агентства, він помер через пневмонію. Як зазначається, Берч Еван Бай був одним з тих, хто відстоював федеральний закон, що забороняє дискримінацію жінок при вступі в університет і в заняттях спортом.

Раніше ми писали, що 13 березня помер російський музикант, піаніст в групі Олександра Розенбаума - Юрій Капетанакі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

20 років піаніст Юрій Капетанакі співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанакі і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Сьогодні Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста. Музикант не став розкривати конкретної причини смерті Юрія, зазначивши лише, що той тяжко хворів.

Також повідомлялося, що американський актор і зірка легендарного серіалу "Санта-Барбара" Джед Аллан помер 9 березня, йому було 84 роки.

На рахунку Аллана – двадцять серіалів, серед яких Беверлі-Хіллз 90210", "Лессі" і "Коломбо", "CSI: Маямі".

Актор жив у шлюбі зі своєю дружиною 50 років. Його дружина Тобі померла ще в 2001. Після цього Аллан не одружився. Він виховав трьох синів і шістьох онуків.

Також ми писали, що в суботу, 9 березня, помер Володимир Етуш - відомий російський актор театру і кіно. Артистові було 96 років. Володимир Етуш – це яскравий неординарний актор, чиє ім'я – епоха в радянському кіно, а фільми з його участю – справжня класика світової культурної спадщини.

З'явилися подробиці останніх місяців життя легендарного актора Володимира Етуша, якої помер 9 березня на 96 році життя.

Не дивлячись на погане самопочуття, артист виходив у січні 2019 року.

У січні артист ходив з трудом, але все одно стверджував, що це не проблема для виходу на сцену. Находившись будинку, він намагався трохи тренуватися, але через погіршення здоров'я його спектаклі були скасовані.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Знай.uа писав,ультовый стендап-комік покінчив з собою.