У четвер, 14 березня, у ДК "Корабельний" в Миколаєві, де виступав кандидат у президенти Олександр Вілкул, праворадикальні активісти кинули презерватив, наповнений зеленкою, в агітаторів кандидата, які перевозили рекламні матеріали.

Інцидент стався після того, як Вілкул покинув ДК, а велика частина прибулих на зустріч розійшлася. Люди, які роздавали агітаційні буклети, почали збирати намети і відносити їх в машину. У цей момент підійшла група хлопців і кинули презерватив із зеленкою. Про це повідомляє місцеве видання Novosti-n.

Зазначається, що під час виступу Вілкула ці ж активісти стояли біля будівлі ДК і запитували прибулих на зустріч з кандидатом звідки вони приїхали та закликали їх повертатися в Росію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після того, як презерватив із зеленкою полетів в агітаторів скандального кандидата, ледь не зав'язалася бійка між активістами та "захисниками" людей вілкула.

Тут нагодився депутат міської ради Олександр Малікін, який привів співробітників поліції.

Інцидент закінчився тим, що група активістів покинула місце події. Затриманих і постраждалих не було.

Нагадаємо, у Бердянську місцеві активісти зірвали виступ кандидата в президенти від "Опоблоку" Олександра Вілкула, обливши його зеленкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Вілкул возить по країні агіт-бригаду: дівахи з довгими ногами в міні-спідницях і батюшки з довгими бородами і в рясах.

Також Знай.ua писав, Вілкул обматюкав журналіста